120 yard

 

Facebookon is van bőven

Címkék

49ers (16) aaron hernandez (8) adrian peterson (4) afc (3) agyrázkódás (3) alabama (10) alabama crimson tide (10) alex smith (3) andrew luck (5) auburn (4) auburn tigers (4) balhé (6) baltimore ravens (3) bears (3) bengals (4) bill belichick (3) bírók (8) biztonság (3) börtön (3) bounty botrány (15) bowl (4) broncos (17) browns (5) buccaneers (4) calvin johnson (3) cam newton (3) cardinals (5) center (3) cfl (3) chad johnson (6) chad ochocinco (7) chiefs (8) college (4) college playoff (3) colts (6) cowboys (4) dallas cowboys (3) deflategate (3) detroit lions (5) dolphins (10) draft (26) draft2015 (9) drew brees (6) eagles (7) espn (4) falcons (5) florida state (5) fsu (3) geno smith (4) giants (4) griffin (3) gyilkosság (8) halál (6) hall of fame (3) hard knocks (5) hawaii (3) heisman (4) jaguars (5) jameis winston (4) jets (34) jim harbaugh (5) johnny manziel (7) junior seau (7) labdabotrány (3) lawrence taylor (3) lions (6) london (3) los angeles (4) lsu (3) madden (4) marcus lattimore (5) marcus mariota (3) mark sanchez (11) meskó zoltán (4) michigan (3) mississippi state (3) nba (4) ncaa (56) new england patriots (6) nfl (95) notre dame (4) offseason (6) ohio state (12) ohio state buckeyes (3) öngyilkosság (4) oregon (7) oregon ducks (6) őrjöngés (3) packers (12) patriots (38) per (4) peyton manning (9) playoff (3) pro bowl (7) raiders (5) rájátszás (8) rams (9) ravens (22) ray lewis (9) redskins (19) rekord (4) rex ryan (3) rg3 (5) robert griffin (4) rob gronkowski (3) rögbi (3) roger goodell (10) saints (20) san diego chargers (3) seahawks (7) seattle seahawks (4) sec (4) sérülés (18) stadion (12) steelers (16) st louis rams (4) super bowl (14) szerződés (3) szopóroller (3) tcu (3) tebow (6) texans (5) tim tebow (30) titans (3) tom brady (8) touchdown (5) vikings (14) washington redskins (3) wtf (6) Címkefelhő

Egy nagy fejezet véget ér a 120 yard életében

2015.04.30. 13:00 120yard

Kicsit most mindannyian szomorúak vagyunk. Olyan ez, mint egy csodaszépen indult, aztán hosszúvá és frusztrálóvá váló kapcsolat végén, ami már régóta lóg a levegőben, de senki sem mondja ki, és amikor a végén mégis, akkor az ember először ürességet érez, aztán pedig jön az óriási megkönnyebbülés. De amit ki kell mondani, azt ki kell mondani: a 120 yard átalakul, ezen a felületen ez az utolsó poszt. De ne csüggedjetek, az élet szép, mindjárt jön a draft, Jameis Winston pedig bust lesz. 

jameiswinstonbustlesz.jpg

Ami pedig az öröm, hogy a 120 yard átköltözik az Indexre, és ezentúl a lap hivatalos NFL-rovataként fog majd funkcionálni. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen annak idején egy indexes, és egy, akkor még nem indexes újságíró kezdte el az egészet, nettó hobbiszinten, egészen pontosan az első közösen közvetített Super Bowl után (Giants és Patriots Indianapolisban, emlékeztek?). Amelyikőtök olvas Indexet, azoknak feltűnhetett, hogy elég sok posztunk szerepel a címoldalon, ahogy az is, hogy az utóbbi időszakban magán a portálon is megszaporodtak az amerikaifocis cikkek, és mivel a jelenlegi 120 yard-stábot két indexes és egy már nem indexes arc készíti, a váltás kézenfekvő volt. 

Gondolom, nem kell nagyon magyarázni, hogy mekkora lehetőség ez: egyrészt nekünk, hiszen lesz alattunk egy komoly infrastruktúra, ami az új dizájnon is meglátszik, és anyagokat felvinni is sokkal emberibb lesz. De ettől még a posztok hangvétele, vagy bármilyen eddigi szerkesztési elv nem változik. Másrészt pedig az, hogy egy ilyen portálon van igény egy amerikafutballal foglalkozó rovatra, kiválóan mutatja, mekkora áttörést ért el ez a sportág itthon. Ahogy az is csodálatos dolog, hogy egy félkomolyan indult blognak három év alatt, nagyobb reklám nélkül háromezer fölé kúszik a facebookos követőszáma. Talán nem is nagyzolás kimondani, hogy igazi közösséget építettünk: rettenet insiderpoénokkal, művészien kivitelezett trollkodásokkal, és a többivel. Elég sok jókedvű pillanatot köszönhetünk nektek, az az igazság.

tebow_pope.png

Szóval most elköltözik a lap az Indexre, ahol az első nagy dobásunk a draft élő közvetítése lesz, és ezek után nagyon durva dolgok jönnek: még több blogposzt, rengeteg college, exkluzív tartalmak, és hasonló nyalánkságok. A Facebook-oldal nyilván marad, úgyhogy továbbra is várunk minden olyat, aki biztosan tudja, ki lesz a bust az első körben. Ezt a blogot itt – kicsit több, mint három év után – bezárjuk, mementóként azért itt hagyjuk, de a posztok az új felületen is elérhetőek lesznek, ahogy a többi új tartalom is. Nagyon szépen köszönjük az eddigieket, illetve maradjatok velünk! És fáradjatok át az új felületre!

Csókol mindenkit a 120 yard stábja:

Lovas Gergő,
Vincze Ádám
Koroknai Gergely.

(Zárójeles megjegyzés, de nem bírom ki: a két héttel ezelőtt esedékes harmadik születésnapunkon ki akartuk tenni a legeslegelső 120 yard-posztot, aztán jól elfeledkeztünk róla, de most itt van: „Tebow már a harmadik fordulóban kezdő lehet?” Utólag azért ezen mi is nagyon röhögünk, pláne az elmúlt hetek történései miatt.)