120 yard

 

Facebookon is van bőven

Címkék

49ers (16) aaron hernandez (8) adrian peterson (4) afc (3) agyrázkódás (3) alabama (10) alabama crimson tide (10) alex smith (3) andrew luck (5) auburn (4) auburn tigers (4) balhé (6) baltimore ravens (3) bears (3) bengals (4) bill belichick (3) bírók (8) biztonság (3) börtön (3) bounty botrány (15) bowl (4) broncos (17) browns (5) buccaneers (4) calvin johnson (3) cam newton (3) cardinals (5) center (3) cfl (3) chad johnson (6) chad ochocinco (7) chiefs (8) college (4) college playoff (3) colts (6) cowboys (4) dallas cowboys (3) deflategate (3) detroit lions (5) dolphins (10) draft (26) draft2015 (9) drew brees (6) eagles (7) espn (4) falcons (5) florida state (5) fsu (3) geno smith (4) giants (4) griffin (3) gyilkosság (8) halál (6) hall of fame (3) hard knocks (5) hawaii (3) heisman (4) jaguars (5) jameis winston (4) jets (34) jim harbaugh (5) johnny manziel (7) junior seau (7) labdabotrány (3) lawrence taylor (3) lions (6) london (3) los angeles (4) lsu (3) madden (4) marcus lattimore (5) marcus mariota (3) mark sanchez (11) meskó zoltán (4) michigan (3) mississippi state (3) nba (4) ncaa (56) new england patriots (6) nfl (95) notre dame (4) offseason (6) ohio state (12) ohio state buckeyes (3) öngyilkosság (4) oregon (7) oregon ducks (6) őrjöngés (3) packers (12) patriots (38) per (4) peyton manning (9) playoff (3) pro bowl (7) raiders (5) rájátszás (8) rams (9) ravens (22) ray lewis (9) redskins (19) rekord (4) rex ryan (3) rg3 (5) robert griffin (4) rob gronkowski (3) rögbi (3) roger goodell (10) saints (20) san diego chargers (3) seahawks (7) seattle seahawks (4) sec (4) sérülés (18) stadion (12) steelers (16) st louis rams (4) super bowl (14) szerződés (3) szopóroller (3) tcu (3) tebow (6) texans (5) tim tebow (30) titans (3) tom brady (8) touchdown (5) vikings (14) washington redskins (3) wtf (6) Címkefelhő

Többkilós felszerelésben ütlegelik egymást - így verekednek az NFL-ben

2012.05.26. 11:54 _lovas_

Az NHL-hez hasonlóan az NFL-ben is külön technikát igényel a bunyó kivitelezése, ez persze nem jelenti azt, hogy lehetetlen, sőt. Az alábbi gyűjteményben egy az egy elleni harcok és tömegjelenetek is bizonyítják, hogy a játékosok megtalálják a módját sérelmeik megtorlására vagy éppen a feszültség levezetésére. 

Sisakban

Egy sisakra mért taslival kezdte a balhét a Cardinalst erősítő Early Ducet. Ducet csapata már 23 pontos hátrányban volt a 49ers ellen, talán emiatt kevert le egy pofont Deshawn Goldsonnak az elkapó. A San Francisco-i felpattanva igyekezett visszavágni, néhány balos és néhány jobbos is elcsattan gyors egymásutánban.


Le a sisakkal

Ennél már jóval tovább megy Cortland Finnegan és Andre Johnson a Texans - Titans meccsen. A sisakot letépve esnek egymásnak a játékosok, a balhékat egyáltalán nem kerülő Finnegan ezúttal viszont a rövidebbet húzza, Johnson a földhöz vágja, majd el is találja ellenfelét. 

A konfliktusból rögtön komoly lökdösődés kerekedik, az előzményből pedig arra is fény derül, hogy Johnson már korábban is igyekezett helyrerakni Finnigant. 

A sisak eltávolítása olykor egyáltalán nem egyszerű feladat. A Lions-Chiefs találkozón Brandon Flowers sikerrel fosztja meg védőfelszerelésétől Titus Youngot, a másik oldalon ez már nem jön össze, mielőtt azonban elfajulhatna a dolog, közbelépnek a bírók és a csapattársak. 


Kicsi a rakás

Mint zivatarcellák front idején, úgy pattannak ki a balhék a Bears - Lions meccs utolsó negyedében a pálya szélén. Eleinte sok a bámészkodó, de rövidesen két rakásnyi egymást gyötrő focista látványa bontakozik ki, a bírók azt se nagyon tudják, hogy hova kapjanak.  

A januári playoff meccsén a Broncos és a Patriots focistái csaptak össze a puntoló Tom Brady akciója után. A gruppen örömöket kereső macskák látványát eredményező jelenetsort Von Miller magánakciója indította, akit saját kispadjuk felé lökdösve alaposan meg is dolgoztak a Patriots emberei.


Csak a labdára mentem

Hallható a labdarúgásban a gyakori kifogás. Ennek szabadon értelmezett formája az amerikai fociban is megjelenik, a korábbi birkózó és pankrátor Brock Lesnar vezetésével alakul ki egy adok-kapok a Vikings meccsén. 


Egységben az erő 

A Panthers - Saints meccsen előbb a New Orleans-iak védője tanul meg repülni, majd Steve Smith kapja tisztán a labdát, amivel háborítatlanul az endzone-ig gyalogol, a touchdown pedig olyannyira kiborítja a saintses Jenkinst, hogy szinte felökleli ellenfelét. A legviccesebb rész ezután jön, Smith előbb ünnepeltetni kezdi magát, majd amikor látja, hogy csapattársai megtorolják az indokolatlan szerelést, ő is gyorsan beszáll a balhéba.


Földharc

Steven Jackson nem az a fajta figura, akinek félrészegen beszólogatna az ember. A Rams kiváló felépítésű running backje egy korábbi szabálytalanságot megtorolva esik neki ellenfelének (a videón 1.07-től), a játékosok ügyes lábmunkát is bevetnek, majd a földön igyekeznek megdolgozni egymást.  

 

Címkék: balhé nfl bunyó